Even voorstellen

Levensstroom
Paarden zijn puur kernkracht
Het is mijn passie vanuit deze bron mensen te begeleiden naar innerlijk leiderschap. Kunnen zijn met wat er op je pad komt, bewust in verbinding zijn met je lijf en je gevoel. Dit is hoe paarden (alle dieren eigenlijk) van nature door het leven bewegen.
Wie ik ben:
Mijn naam is Claire Korpel
Verbindend-Vanuit het hart- Intuïtief -Helder spiegelend-Empathisch
Mijn diepste verlangen is dat al het leven op aarde, inclusief onze aarde zelf, in harmonie en vitaliteit samen leeft. Ik denk dat dit de basis is waarom ik zo graag met paarden leef. Door met hun te zijn voel ik telkens weer de uitnodiging om terug te komen bij mezelf, de stilte van binnen op te zoeken en mijn kennis en inzichten te delen. Dit is mijn basis in het coachen en spiegelen van mensen.
Ik nodig je uit om de wereld eens door de ogen van een paard te bekijken. 
Daar waar het moeten ophoudt en de stilte spreekt.
Met wie ik samenwerk:
Merlijn de Halflinger
Betrouwbaar-Sterke innerlijke kracht-Goud eerlijk-Zacht-Recht voor zijn raap-Speels-Authentiek
Merlijn is een zeer betrouwbaar paard (een ruin) van 25 jaar en in de bloei van zijn leven. Door gewoon zijn ding te doen deelt hij zijn kracht- helder en zonder oordeel.
hij leeft samen met Muis het Konikpaard en Saskia, Misty, Bram en Harry de Shetlanders op onze hectare grond in het bosrijke Helvoirt- Noord Brabant (vlakbij Den Bosch). 
Achtergrond en opleidingen:
Mijn liefde voor paarden begon al op mijn 12e, waar ik veel liefde en steun heb ervaren door samen te zijn op stal bij de paarden- soms uren lang alleen maar zitten en met ze zijn. 
Deze liefde heeft geleid tot het volgen van de docentenopleiding bij Terra Natura waar ik in 2011 mijn diploma heb ontvangen voor Equilibre trainer en docent. 
Door mijn liefde voor het begeleiden van mensen in het ontdekken van hun kracht en hier vanuit te leven heb ik in 2019 de opleiding Essentie Coach afgerond. 
Hierin ligt de kracht van direct ervaren en zelf de weg naar je kern altijd weer terug te weten. Inmiddels is de naam van de opleiding gewijzigd naar Essentiehuis.
Op dit moment doe ik de opleiding Animality Horizons bij Sparta.
Een impressie: Je eigen beleving terug veroveren, in goed gezelschap van jezelf, loslaten door te beleven.
Meer informatie over de inhoud van deze opleidingen:
https://www.terra-natura.nl
https://www.essentiehuis.nl
https://www.learninganimals.com
De paarden hebben mijn kijk op het leven breder en rijker gemaakt. Dit geef ik graag met liefde aan jou door.
meer info? ga naar: 
 contact    individuele coaching of terug naar home