Even voorstellen

Levensstroom
Paarden zijn puur kernkracht
Het is mijn passie vanuit deze bron mensen te begeleiden naar innerlijk leiderschap. Daar voel je wat er nodig is voor jezelf en het paard.
Natuurlijk leiderschap, zorg dragen voor je ‘twee mans kudde’ kan je wakker maken en ontwikkelen, een innerlijke reis naar pure kernkracht. Zo leer je een uitnodiging te zijn vanuit werkelijk vertrouwen. Ieder nieuw moment kijken naar wat we toe kunnen voegen voor het groter geheel. Denken vanuit wij.
Claire Korpel
Warm-Verbindend-Vanuit het hart-Authentiek leiderschap-Enthousiast-Helder spiegelend-Richting essentie
Mijn liefde voor de natuur, de aarde, dieren en in het bijzonder paarden zijn mijn inspiratiebron en leidraad in het coachen en spiegelen van mensen.
Ik nodig je uit om de wereld eens door de ogen van een paard te bekijken. 
Daar waar het moeten ophoudt en de stilte spreekt.
Mijn liefde voor paarden begon al op mijn 12e, waar ik veel liefde en steun heb ervaren door samen te zijn op stal bij de paarden- soms uren lang alleen maar zitten en met ze zijn. 
Deze liefde heeft geleid tot het volgen van de docentenopleiding bij Terra Natura waar ik in 2011 mijn diploma heb ontvangen voor Equilibre trainer en docent. Hier heb ik een diepgaande en zeer uitgebreide opleiding ontvangen die me inzichten heeft gegeven om werkelijk vanuit vertrouwen en heldere lichaamstaal met paarden te communiceren en samen te werken. 
Dit zet ik graag in om jou en eventueel je paard te begeleiden naar meer geluk en verbondenheid in jullie leven.
Door mijn liefde voor het begeleiden van mensen in het ontdekken van hun kracht en hier vanuit te leven heb ik in 2019 de opleiding Essentie Coach afgerond. 
Hierin 
ligt de kracht van direct ervaren en zelf de weg naar je kern altijd weer terug te weten.
Merlijn de Halflinger
Betrouwbaar-Sterke innerlijke kracht-Goud eerlijk-Zacht-Recht voor zijn raap-Speels-Authentiek
Merlijn is een zeer betrouwbaar paard (een ruin) van 23 jaar en in de bloei van zijn leven. Samen met mij begeleid hij met liefde en toewijding jou in helder en liefdevol leren kijken naar jezelf. 
De paarden hebben mijn kijk op het leven breder en rijker gemaakt. Dit geef ik graag met liefde aan jou door.
 
meer info? ga naar: 
 contact    individuele coaching of terug naar home