Even voorstellen

Vanuit mijn bedrijf Levensstroom geef ik uiteenlopende lessen, begeleiding en cursussen omtrent natuurlijk leiderschap en leven vanuit kernkracht.

Ik nodig je uit om de wereld eens door de ogen van een paard te bekijken, daar waar het moeten ophoudt en de stilte spreekt….

Over levensstroom

Paarden zijn puur kernkracht

Het is mijn passie vanuit deze bron mensen te begeleiden naar innerlijk leiderschap. Daar voel je wat er nodig is voor jezelf en het paard.

Natuurlijk leiderschap, zorg dragen voor je ‘twee mans kudde’ kan je wakker maken en ontwikkelen, een innerlijke reis naar pure kernkracht. Zo leer je een uitnodiging te zijn vanuit werkelijk vertrouwen. Ieder nieuw moment kijken naar wat we toe kunnen voegen voor het groter geheel. Denken vanuit wij.

Over mij

Mijn liefde voor paarden begon al op mij twaalfde, waar ik mijn tijd het liefst in de stal doorbracht . Deze liefde heb ik inmiddels uitgebreid en in 2011 heb ik mijn diploma ontvangen voor Equilibre trainer en docent bij Terra Natura Bij deze organisatie heb ik me een diepgaande en zeer uitgebreide manier van natuurlijk omgaan met paarden eigen kunnen maken.

Door mijn liefde voor het begeleiden van mensen in het ontdekken van hun kracht en hier vanuit te leven ben ik in 2016 de opleiding Essentie coaching begonnen. Hierin ligt de kracht van direct ervaren en zelf de weg naar je kern te leren weten.

De paarden hebben mijn kijk op het leven breder en rijker gemaakt. Dit geef ik graag met liefde aan een ander door.

meer info? ga naar contact
of terug naar home