Individuele coaching

Een open uitnodiging tot verbinden- met jezelf, de omgeving en het paard.
Hier in het nu.
Uit je hoofd en in je lijf. Verbinding voelen met je lijf bijvoorbeeld via je zintuigen.
De wind op je huid voelen en ervaren hoe het is om daar  ruimte voor te maken. Even stil staan bij hoe je je werkelijk voelt en waar je bent. 
Ik creëer graag een ruimte waarin je je veilig voelt om te ervaren en te beleven.
Het kan zijn dat je een duidelijke vraag hebt aan mij of aan de paarden of dat je juist wil kijken wat er ontstaat. Beide is mogelijk en altijd goed.
Wat je kunt verwachten:
In een sessie zorg ik voor een veilige setting voor jou en de paarden. We starten met wat oefeningen of een meditatie om te landen en helemaal thuis te komen bij jezelf en is er ruimte om jouw vraag in te brengen (als je een vraag hebt).
Op het moment dat het voor jou klopt gaan we naar de paarden en kijken we samen wat er ontstaat in het moment. Ik begeleid je in jouw proces door aanwezig te zijn en te benoemen wat ik zie zodat jij de inzichten kunt krijgen waar je naar opzoek bent. De wijsheid waar we naar opzoek zijn is al in ons aanwezig, ik help je alleen om er contact mee te maken.
Meerdere cursussen, workshops en opleidingen waaronder  de opleiding 
Essentie Coaching en op dit moment animality horizons bij Learning Animals hebben mijzelf ondersteund in de weg terug naar mezelf.
Er werkelijk voor mezelf zijn en helemaal thuis zijn bij mezelf.

Deze kennis en inzichten zet ik graag in om jou te ondersteunen op jouw eigen unieke weg. 
tarief per 45 min.: €75,-  incl.BTW
Ook een traject waarin je kan verdiepen en groeien is mogelijk. 
contact